tirsdag 8. januar 2013

Bangkok dag 2 - Beautyparlor

Bangkok er kjent for sine utallige salonger med massasje, negledesign, frisør osv. Alt sammen kan sannsynligvis fås både med og uten happy ending. Erik var etterkvart begynt å se ut som en god gammal norsk skogskatt på håret og fant derfor ut at han skulle benytte muligheten. Jovisst kunne han få en hårklipp sa de hyggelige damene, og for litt ekstra kunne han få både shamponering og barbering. Flott tenkte Erik og slo til. Hårklippen og vasken var det intet å utsette på da hun etter gode 40min sa seg ferdig. Tid har man jo nok av på denne siden av jordkloden.

Barberingen derimot, var et kapittel for seg selv. Det er nok ikke hver dag denne frøkna bruker barberkniven. Det var en nervepirrende affære for alle parter der vi holdt pusten i håp om at Erik kom fra det med alle deler i behold. Det gikk heldigvis bra, men barberinga i seg selv var flekkvis og mislykka. Likevel, for 300 Bath (60kr) og uten en skramme kan man kalle det happy ending likevel - dog uten ekstraservice.

Therese hadde etter all ventinga bestemt seg for at i dag skal man unne seg fotmassasje. Erik har aldri vært særlig glad i massasje, men lot seg overtale dersom han fikk øl først. Slik ble det og etter ølen var fortært ble det en halvtimes fotmassasje på begge. De serverte faktisk øl til massasjen også. Det var en virkelig behagelig opplevelse. Massasjen foregikk i strandstol på gata under stjernehimmelen, og kostet ca 24kr. Therese har nå fått griller i hodet og skal prøve fishspa, men der går foreløpig grensa for Erik. Men vi får se om to øl kanskje får mannen på andre tanker..

Vi har dessverre ingen bilder av dette da det føltes feil å ta bilde av frisører og massører.

3 kommentarer:

  1. Jon Stray-Pedersen12. januar 2013 kl. 13:36

    "Erik har aldri vært særlig glad i massasje, men lot seg overtale dersom han fikk øl først."

    Hahaha! Ler høyt :)

    Keep it coming. Morsom lesning

    SvarSlett
  2. Ååå, massasje under stjernehimmel <3

    SvarSlett