lørdag 12. januar 2013

Ko Lanta dag 2

Dagen i dag har i grove trekk bestått av soving, spising, bading, soling, bading, for mye soling, spising, soving, spising og snart mer soving. Alt i alt en deilig avslappende feriedag, men lite å blogge om, vi gjør allikevel et forsøk.

Etter frokost vandret vi nordover med bena i sanden til enden av stranden, og tilbake igjen langs veien for å utforske litt mer av dette stedet.
Vi vandrar saman
Kamuflasjekrabbe
Vi har etter tips fra andre reisende fått snusen i denne frukten som vi ikke husker hva heter. Den smaker søtt, nesten som litchi, men har form nesten som en liten mandarin når man har tatt av skallet.

Thaifrukt
Så ble det et par timer (ja det var ikke mer) på stranden med solfaktor 30. Lærdommen fra i dag var at man hyppig skal gjenta smøring av solkrem etter bading. Ellers har heldiggrisen Babe og den rosa panteren hatt en bra dag. Det gjør litt vondt - men vi har da aftersun. Så etter en lite begivenhetsrik dag ble det tid for grillet fisk.

Makrell kalles det - større en den vi pleier å se
Engasjerte kokker
Resultatet ble en meget god middag av grillet fisk, så nå har vi trukket oss mette og fornøyde tilbake og kommer til å ta en tidlig kveld om ikke alt for lenge.

3 kommentarer:

  1. Den makrellen der holder vel hele uka! Haha! Men Thess og E, dere er i Thailand! Solfaktor 50, gjenta smurning annenhver time samt etter hvert bad! Serr!

    SvarSlett
  2. Høres finfint ut... her er det minus 10 og frost i snørret.

    SvarSlett
  3. Ja eg kjenne no at det burde kanskje vert 50. Eg som trudde eg pleide å vere flink med solkrem... :) håper i det minste at det er fint og -10 da!

    SvarSlett