lørdag 19. januar 2013

Ho Chi Minh City dag 3

Etter en særdeles begivenhetsrik gårsdag krevde de gamle kroppene våre en del hvile i dag, så det har gått rolig for seg. Den sure svie har så kommet og vi takker kapteinen for det.
Tørst og dehydrert Erik før middag
Dagens middag ble inntatt på et trivelig lite sted ikke langt fra hotellet, det var dog ganske fascinerende (og lettere irriterende i lengden) å måtte takke nei til kjøp av alle mulige former for varer og tjenester mens vi spiste. Fritt etter hukommelsen ble vi spurt om vi ville kjøpe følgende: DVD'er (laga sjæl), massasje, skopuss (hvordan pusser man egentlig tøysko?), bøker (kopier av Lonely Planet-bøker), solbriller, peanøtter (noe spesielt å selge mat på andres restaurant), røyk, malerier og ymse drit. Alle disse tingene ble vi tilbudt 2-4 ganger under måltidet. Vi takket høflig nei til alt.

Blid og hydrert Erik etter middag
Etter dette var vi innom en bar med live musikk før vi tuslet hjemover. På vei hjem til hotellet vårt ligger en park som er hyppig brukt av kidsa, og yrer av liv. Der selges det mat og drikke, det danses, skates og rollerblades, samt spilles en sport som ser ut til å være populær her, der en sparker en kjempehøne til hverandre. Ja, altså av typen badmintonhøne. Det er fascinerende å se så utrolig mange mennesker sysle med sitt i denne parken.


1 kommentar: