tirsdag 12. februar 2013

Las Vegas dag 2

Etter å ha holdt oss på hotellet den første dagen, var det tid for å utforske mer av "The Strip", som man populært kaller Las Vegas Boulevard. Her er så mye blinkende lys og enorme bygg at man blir rett så svimmel.
New York, New York
Det var folk overalt som skulle selge alt fra showbilletter, helikopterturer til hot babes. Det ble nesten litt mye av det gode. På veien nordover stripen fikk vi med oss det berømte fonteneshowet til Bellagio, med dansende fontener, naturligvis akkompagnert av "Singing in the rain". Det var flott skue, nesten romantisk å stå og se på.
Bellagio sitt fonteneshow
Vi passerte også store modeller av både Eifeltårnet og Trevi-fontenen, så det var nesten som å være i Europa igjen, bare veldig annerledes. 
Vive la Paris
Fontana di Trevi
Vinden føltes iallefall veldig europeisk så Therese kjente behovet etter å få en jakke igjen. Vi gikk derfor til kjempevarehuset Macys og vandret rundt og så på jakkene i litt for lang tid før vi endelig ble fornøyde. Og med vi, menes Therese. Etter at jakken endelig var på plass fant vi en hyggelig meksikansk restaurant/pub med locohour og gode fajitas. Der var det også tilbud på øl og sangria, så der ble vi en stund. Vi snudde så for å gå sørover igjen, bare for å oppdage at vi akkurat gikk glipp av serene-showet til hotellet Treasure Island. Siden vi hadde hørt om dette på forhånd og hadde en drøy time å slå i hjel før neste show gikk vi inn på nærmeste pub. Det skulle vise seg at vi gikk rett inn i Texas. Her kjøpte man bøtter med Budweiser mens man beskuet ridning på mekanisk okse, linedance og kelnere i meget usømmelige antrekk. Rett så artig var det.
Sinna-oksen
Vi rakk akkurat ut igjen til showet på TI, som var full av flotte pyroeffekter, men de hadde dessverre glemt å ha noe innhold i showet sitt. Konklusjonen var vel at sirenene fikk senket piratskipet med sin dans. Jada. Mye bra effekter og lys da.
Raketter og stas
Pyrotechnik ist kein verbrechen
Vi tok turen tilbake til rodeobaren som nå begynte å fylles opp, ettersom det var tid for den ukentlige bikini-ridningskonkurransen. Therese nektet å stille opp, så vi fikk i stedet beskue mer eller mindre dyktige unge jenter i bare undertøyet ri på oksen. 
Bikinibullride i blacklight
Topp tre, vinneren i midten
På vei hjem var det ekstra hyggelig på stripen, for alle lysene kom mer til sitt rette enn før på dagen, og antall selgere og tiggere var kraftig redusert. Alle var enige om at det hadde vært en fin kveld.

Det skal for ordens skyld nevnes at vi har hatt en etisk diskusjon rundt det å legge ut bilder fra Bikini-okseridningkonkurransen. Under konkurransen ble alle oppfordret til å ta bilder så de som deltok har samtykket til at de ble fotografert. De har imidlertid ikke samtykket til å være i vår blogg, så vi har derfor valgt bilder der du ikke ser hvem som er på bildet, i håp om at vi da unngår å tråkke i noens salat.

1 kommentar: