fredag 8. februar 2013

Los Angeles dag 3

I dag var murmeldyrene tilbake, men vi kom oss til slutt ut av sengen og ut til bilen. Målet var å kjøre deler av veien Mulholland Drive, foreviget i en klassisk Davis Lynch-film (som vi forøvrig ikke har sett). Veien har mange flotte utsiktposter over LA.
Da vi kom til startpunktet følte vi oss litt mer som i Norge etterhvert som vi beveget oss på den svingete
veien, som bare hadde ett felt i hver kjøreretning, og som står i sterk kontrast til de enorme freewayene ellers her i byen.
Utsikten var fin, og husene der oppe helt utrolig store og flotte. En viss ås i Oslo har definitivt møtt sin overås. Det skal visstnok bo en del celebriteter der oppe, for eksempel eier visst Jack Nicholson et hus der. Vi så ingen. Vi så derimot endelig det berømte hollywoodskiltet, som i sin tid ble reddet av Hugh Hefner da det var planlagt å rive det. Det var litt mindre enn vi hadde trodd, men kanskje vi bare ikke var nær nok. Likevel kult å ha sett det.
Toppen av verden
LA etter solnedgang
Vi kjørte så hjemover for å spise middag hos The Cheesecake Factory som ligger rett ved hotellet. Penny var dessverre ikke på jobb. Jessica var derimot, og hun anbefalte nesten alle rettene på spisekartet.
Maten var veldig god, men takket være de absurde amerikanske porsjonene orket vi ikke smake på noen av de utallige variantene av ostekaker. For første gang i våre liv har vi fått en real doggybag med hjem. Kanskje vi rekker en tur innom kun for dessert en annen dag. Treretters der er det ingen som klarer å spise. Uansett. Aldri. Med mindre du er amerikansk da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar