torsdag 28. februar 2013

Reykjavik - Oslo

Siste turdag var kommet og vi stod tidlig opp og fikk oss litt hotellfrokost før det bar av stede ut i regnet med minibuss. Det viste seg at minibussen vi hadde forhåndsbestilt bare skulle kjøre noen kvartaler til et torg i nærheten der vi ble overført til en større buss.
Etter kjøreturen i ordentlig drittvær ut til flyplassen fikk vi brukt opp være siste kronur og ventet på at Bjørn Kjos skulle frakte oss trygt tilbake til gamlelandet. Det klarte han som vanlig.
Avslapping på Keflavik Airport
Det var overraskende godt å komme hjem, til en leilighet som har klart seg fint. Vi er nå hjemme igjen etter å ha vert på reisefot i nesten to måneder. Vi har hatt det så bra, og opplevd så mye. Vi har hatt temperaturer fra -6 til +38 grader. Vi har hatt snø, regn og sol. Vi har smakt på mat laget rett foran oss på kull i en gate, og flott restaurantmat. Vi har møtt en hel haug med mennesker og er mange erfaringer rikere. Vi har badet i sjø, vann, basseng og laguner. Vi har gått flotte turer langs verdenskjente strender og på mindre kjente fjell. Vi har festet. Dette har vært en fantastisk og minnerik tur og det har vært artig å dele den med dere her på bloggen. Takk til alle som har vært innom og lest. Kanskje vi en dag kan legge ut på en ny reise, men for nå blir det ikke flere innlegg. Turen er over. Vi er hjemme.

4 kommentarer:

  1. Home sweet home :) velkommen skal dere være!

    SvarSlett
  2. velkommen hjem igjen,Har fulgt med dere,

    SvarSlett
  3. Jeg har ligget litt på etterskudd, så nå først var reisen deres over for min del :) Har kost meg på tur! Hehe! En og annen oppdatering fra Oslo er ikke å forakte for en utflytta Osloelsker, bare nevner det :)

    SvarSlett