lørdag 9. februar 2013

Los Angeles dag 4

I dag var turen inne for å fullføre gåturen langs Venice Boardwalk. Venice er riktig så flott, dersom man liker uteliggere, tiggere, og generelt skumle/utrivelige mennesker. Vi fikk i alle fall sett Muscle Beach, der Arnold pumpet seg opp til å bli Arnold som vi kjenner han, før vi hastet videre i vinden mot langt triveligere Santa Monica Beach.
Muscle Beach - Ingen Governator i syne

Det står forøvrig heller ikke på tilbudene om medisinsk marihuana. Vi trodde man måtte ha resept eller noe lignende, men det tar de visst lett på. Alle skal få, som kjent.
Utsalg av medisinske produkter

Santa Monica er blant annet kjent som hjem til de en gang så populære tv-seriene Baywatch og Pacific Blue. Grunnet relativt mediokert vær så vi hverken sykkelpoliti eller løpende badevakter i stramme røde antrekk.
Santa Monica Beach

Etter tips fra vår venninne på Hooters i Hollywood inntok vi lunch på Shutters, rett ved Santa Monica Pier, sammen med Jessica Biel. I hvert fall var det en som lignet veldig, så vi har bestemt oss for at det var hun vi så.
Shutters
Vi fant også en politibil i Santa Monica, og da måtte vi så klart ta bilde. Ja, etter at offiserene hadde gått derifra da. Man tuller ikke med politiet i USA.
Konstabel Erik
Videre gikk vi helt ut på piren, som er start/slutt-punkt for berømte Route 66.
Kanskje neste tur?

Ettersom den andre enden er i Chicago, droppet vi videre utforskning av denne. Stranden var både finkornet og stor, så vi antar at det er moro her på sommerstid.
Speider etter badevakter

På piren er det både karuseller og annet tivoliopplegg, men alt var stengt pga ekstremværet som herjer USA. I fjellene her i California er det ventet opp til 30 cm snø (eller et knippe føtter om du vil)! Her i LA var det både vind og en regnbyge, det må vi medgi, så vi har vært mye innendørs på ettermiddagen. Therese hadde forøvrig på seg så godt som alle genserne i kofferten i dag, siden hun kastet jakka si på Gardermoen. Det var lurt, for her i LA har de nettopp lansert vårmoten og vi reiser videre til kaldere strøk.
Stengt tivoli - juhu!

Happy hour er utbredt her, så da endte vi våre dager i LA med et hyggelig opphold i diverse barer i Santa Monica. Vi fikk også smake husets ananas-sake gratis. De er gavmilde slik på denne siden av sjøen.
Fønvind

På vei hjem tok vi bussen for første gang og det viste seg at bussjåføren var noe usikker på hvor hun egentlig kjørte, så det endte med at en svensk forsker fra UCLA måtte sende oss i rett retning hjemover. Hyggelig tjej det. Nå gjelder det å samle litt kvalitetssøvn før frøken GPS og oss virkelig skal ut på vift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar