lørdag 16. februar 2013

San Francisco dag 3

I dag våknet vi til solskinn og fuglesang, eller kanskje ikke direkte fuglesang, men bylarm, og det har da sin sjarm det også. Siden det plutselig var sommer igjen passet det fint å ta en tur opp til Coit-tårnet, som står plassert på toppen av Telegraph Hill. I dag blir det brukt til utsiktstårn for turister, og lite annet, på tross av at det i seg selv er et vakkert bygg.
Coit-tårnet i bakgrunnen, husk å parker vinkelrett

Vi kravlet oss opp alle bakkene og trappene med stort pågangsmot, og kom endelig opp til toppen. På vei opp støtte vi på nordlige strøk, til Eriks begeistring.
"Nu va vi jammen komt langt nord" - Erik, 2013

Omsider nådde vi tårnet. Utsikten var fin den, og man så hele byen i panorama, men helt ærlig, kanskje ikke verdt å bruke tid og penger på.
Golden Gate og nordsiden av byen
Downtown
Alcatraz og de søte sjøløvene
Erik i tårnet
Siden værgudene var såpass hyggelige i dag, spiste vi lunch på en fortauscafe, og det ene førte til det andre og vips, der kom utepilsen på bordet.
Årets første vårpils
Etter en lengre lunch ble det tid for Erik sin nye favorittaktivitet, gå "best city-walks", og vi valgte North Beach and Chinatown. Siden det var fredag, så passet det jo godt at siste del av denne turen var en pub-til-pub-runde. Som dere vet, slikt tar tid, og derfor ble det til at det tok resten av dagen.  Den endte på en pub i Chinatown som serverte litt for billige, og litt for sterke drinker.
Når du drikker dette...
...blir du slik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar